menu
Word Lid
4 redenen om zondag zeker voor lijst 4 te stemmen

Het is essentieel dat iedereen gaat stemmen. Pas als we een verkozenen hebben in de gemeenteraad, kunnen we vanuit die positie punten op de agenda zetten en problemen aankaarten die we van jullie ontvangen. Jouw stem maakt het verschil!

  1. Veiligheid eerst
    De publieke ruimte in Edegem gaat achteruit. Wij willen snel actie ondernemen door te investeren in ledverlichting en het herstellen van voet- en fietspaden. Ook de verkeersveiligheid moet verbeteren, onder andere door de situatie op de Prins Boudewijnlaan kritisch te herzien.
  2. Groen en wegenonderhoud
    Edegem moet proper blijven. De huidige privatisering van groenonderhoud is niet voldoende. Wij pleiten voor een gemeentelijke groendienst en een mobiele brigade die snel kan ingrijpen bij problemen.
  3. Duurzame mobiliteit
    Bij de heraanleg van belangrijke straten zoals de Oude-Godstraat en Hovestraat willen we veilige fietspaden, gescheiden van autoverkeer. Ook de verkeersveiligheid op gevaarlijke kruispunten en de werking van ANPR-camera’s moeten herzien worden voor een eerlijker beleid.
  4. Betere communicatie en dienstverlening
    Inwoners willen meer inspraak en betere communicatie, vooral bij grote projecten. Wij streven naar transparante communicatie en eerlijke tarieven voor gemeentelijke diensten zoals paspoorten en rijbewijzen, zodat Edegem in lijn is met buurgemeenten.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF